16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Dorința supremă a câmpulungenilor. Să zboare peste oraș

Alte Știri

Dorința supremă a câmpulungenilor. Să zboare peste oraș. Primim la redacție zeci de comentarii la articole. Indiferent de conținutul lor, zeci de câmpulungeni sunt veșnic nemulțumiți. De la autoritățile locale, până la articolele noastre.

Vă rugăm pe această cale, nu ne mai citiți! Aveți multe, multe alte variante, la colegii noștri.

Dorința supremă a câmpulungenilor. Să zboare peste oraș

Revenind la comentarii, multe dorințe ale câmpulungenilor la adresa primăriței Câmpulungului, Elena Lasconi este să acceseze fonduri europene ca ei să zboare peste oraș. Cu o telegondolă, eventual, sau cu o nava spațială, Dumnezeu mai știe.

O vorbă din bătrâni spune, „Chelului, tichie de mărgăritar îi trebuie!”. Unii poate nu înţeleg zicala, însă, în rândurile ce urmează, veţi vedea la ce se refereau bătrânii noştri.

Cu toate acestea, s-au găsit câmpulungeni care vor… telegondolă, ca la Braşov, să vadă oraşul de sus!

Păi ce să vezi mai nenică, că e dezastru ca după bombardament.

Sau, oamenii ce s-au gândit, până face telegondola, adică în 15 – 20 de ani, poate se mai finalizează ceva prin urbe, asta da, gândire în perspectivă.

„Cum să debitezi aşa ceva? Telegondolă? Păi la cât costă aia, reparăm tot oraşul. Sper să nu afle primăriţa, că, cine ştie ce îi mai trece prin cap.

Noi nu avem altele, telegondolă ne-ar trebui. Dar, dacă stau să mă gândesc mai bine, măcar cu aia mai apărem şi noi pe presa naţională.

Să scrie ziarele „La Câmpulung nu sunt parcări, bulevardul e distrus, cartierele ca în 1990, dar ei s-au apucat de telegondolă. Probabil sa vadă lipsurile de la înălţime şi sa ştie ce să reabiliteze!”, altceva nu ar scrie”, spune Ion G. din cartierul Grui.

„Sa facă domnule şi telecabină, ce vrea fiecare, dar să facă şi ce trebuie în oraş. Să nu ne mai chinuim cu străzile astea din centru, să ocolim pe la mama naibii.

Nu ne deranjează daca da curs cerinţelor tuturor oamenilor, dar sa facă parcările, să refacă zona din faţa fostei Romarta, să facă mai multe parcări, să ne marcheze parcarea din faţa blocurilor, sa facă tot ce e de făcut şi v-am zis poate să facă orice, telegondolă, telescaun, să aducă şi baloane cu aer cald, nu ma interesează, dar să ne aducă oraşul la nivelul anilor 2023”, spune Vasile C. din Câmpulung.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie