10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Fază tare pe Bulevardul Pardon cu polițiști. Dorel le-a demonstrat că sunt milițieni

Alte Știri

Fază tare pe Bulevardul Pardon cu polițiști. Dorel le-a demonstrat că sunt milițieni. O speţă simplă, un conducător auto indisciplinat, după care, au plecat trei poliţişti! Unul lângă altul, pardon, la același pas!

Un individ arogant s-ar putea spune, a intrat cu bolidul de lux pe Bulevardul Pardon, o zonă închisă circulaţiei, după ce a intrat în conservare. Poliţiştii au văzut maşina şi au plecat să îl găsească pe posesor, însă, au căutat, acul în carul cu fân, pentru că, s-au plimbat prin zonă timp bun, şi pare că respectivul a fost greu de găsit…

S-au plimbat, au intrat pe la păcănele, nimic, pe la magazine, nimic, omul dispăruse….S-au și hidratat la cât au luat la pas, pardon, bulevardul de colo, colo.
Într-un târziu, l-au găsit, cum, nu se ştie, însă, mersul pe jos, face piciorul frumos, așa că, plimbare frumoasă domnilor….

DE LA CITITORI. Trei doamne și toți trei. Dorel v-a demonstrat că sunteți milițieni, după ce l-au căutat mai bine de 30 minute și era printre ei cu bolidul parcat ca boss-ul.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie